Mine samarbejdspartnere til mit spirituelle uddannelsesforløb:

Darren Britten​

International medie der bor i England og arbejder i hele verden.

Darren har fra en meget tidlig alder haft oplevelser med den åndelige verden, og har siden han var 18 år arbejdet proffesionelt med den åndelige verden, både som formidler og underviser.

Han leverer meget præcise oplysninger og er kendt som et meget dygtig medie. Du kan læse mere om Darren på

https://www.darrenbrittain.co.uk

  

Lynn Cottrell

Engelsk medie der er blandt lærerteamet på Arthur Findley College i England, og som også arbejder forskellige steder i europa.

Lynn har de sidste 30 år arbejdet med den åndelige verden. Lynn arbejder også kreativt med den åndelige verden, og tegner bl.a. portrætter af de kære afdøde og åndelige vejledere. Lynn er kendt som et meget dygtig medie. Du kan følge Lynn på hendes facebook side: Lynn Cottrell

Andrew Manship

Engelsk medie der er blandt lærerteamet på Arthur Findley College i England. Andrew er en meget efterspurgt undeviser på Arthur Findley College, og har en helt speciel personlighed. Han er meget dedikeret til hans arbejde og har en fin balance i det at tjene den åndelige verden som medie, healer, underviserog hans job som brandmand i det civile liv. Du kan læse mere om Andrew på

www.arthurfindlaycollege.org/

tutors/andrew-manship/

Thomas Sonne Nielsen

Dansk medie, som også er cand.mag i teatervidenskab, og som have sin åndelige åbning for snart 20 år siden under et sygdomsforløb. Guidet af ånderne førte det til et virke som clairvoyant medie.

Thomas er uddannet både på Arthur Findley og gennem direkte undervisning af ånderne, og praktisk erfaring gennem årerne med de mennesker og ånder der har betroet sig til Thomas. Du kan læse mere om Thomas på sw.tsnielsen.com

Chastina Ness Nielsen

Chastina er født ud af en spirituel familie og har arbejdet med spirutalitet så langt tilbage hun selv kan erindre. Hun havde sin første klient til en clairvoyance-healing på hendes teenageværelse, da hun var 15 år og siden da har hun arbejdet professionelt med clairvoyance og medieskab.

Chastina er særligt specialiseret i clairvoyance, trance, meditation, tarotkort og rein-/proinkarnation og har blandt andet arbejdet som underviser ved det danske medie Rikke Rasmussen. Læs mere om Chastina på www.omstudios.dk.

  

Dorte Prang​

Ring eller skriv til mig

Bestil tid til konsultation ved at ringe til mig.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her.